FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Spåra Classic

Stöldskydd

Spåra är en svensk tracker som håller koll på allt du bryr dig om. Liten men maxad med den senaste tekniken inom tracking ser Spåra till att dina saker är där de ska. Spåra alla saker som du är rädd om och få en notis så fort något händer.

◼️ App till iPhone och Android
◼️ Lång batteritid.
◼️ Allt ingår – simkort, fri uppkoppling, uppdateringar och support.
◼️ Rita upp egna skyddszoner i appen
◼️ Tar position när du vill

Spåra PRO (laddbar)

GPS-Tracker

Håll koll på allt du bryr dig om tjugofyrasju. Med Spåra PRO kan du hålla ett vakande öga över allt du bryr dig om i realtid. Laddbart batteri med superkrafter ger dig koll på föremål i konstant rörelse. Live-tracka eller använd som digitalt stöldskydd

◼️ App till iPhone och Android
◼️ Lång batteritid.
◼️ Allt ingår – simkort, fri uppkoppling, uppdateringar och support.
◼️ Rita upp egna skyddszoner i appen
◼️ Tar position när du vill

Våra produkter

Tillbehör

Vad är en GPS-tracker?

Spåra fungerar överallt där det finns mobiltäckning. Till skillnad från en keyfinder som använder bluetooth-teknik arbetar en Spåra oberoende av vilka enheter som är i närheten. Användningsområden för en Spåra är alla typer av fordon och andra saker som du vill hålla koll på. Genom patenterad teknik har Spåra upp till 1 års batteritid när den ligger i viloläge. Vilket gör att du kan sova gott om natten.

De viktigaste funktionerna


Grym batteritid.
Spåra använder specialutvecklad mjukvara för att optimera batteritiden som kan vara i upp till ett år. Spåra levererar bara positioner när det behövs genom att analysera rörelse på enheten. När en spåra ligger still går den ner i viloläge, då uppdaterar den endast två gånger per dygn för att spara på energi vilket automatiskt ändras vid rörelse. Du kan välja att få position i liveläge (var 5:e minut), normalläge (varje timme) eller viloläge (var 12:e timme). Man kan säga att Spåra vilar sig i form. Smart!

Digitalt stöldskydd.
Fungera som stöldskydd på en till exempel en bil som står still under en längre tid.

Smarta skyddszoner.
Sätt upp obegränsat antal skyddszoner i din app. När din Spåra lämnar en skyddszon får du en notifiering direkt i appen.

Ha koll tillsammans.
Dela din Spåra enkelt med familj och vänner. På så sätt har ni koll tillsammans.

Rörelseigenkänning.
Du kan även ställa in så att din Spåra notifierar dig så fort den rör på sig.

Uppdaterar…