FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Skydda din väska

Personlig spårare med app för dig som älskar din väska

Försäkra dig om att det är du som bär din väska

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din väska!
Att förlora en väska handlar inte bara om att förlora innehållet i den. En del väskor bär en egen historia av väntan och längtan och är rena investeringar. Kanske äger du en unik designväska som du köat för i år.
Lita på att din väska inte försvinner, blir stulen eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din väska i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år.

Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var väskan befinner sig och få larm om den rör sig utanför din personliga skyddszon.

Pris: Från 990 kr

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din väska, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Din Spåra skyddar din väska upp till ett år utan batteribyte.

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Tyvärr blir väskor stulna ibland

Tyvärr blir väskor ofta stulna. Många fick- och bagagetjuvar använder sig ofta av någon form av avledande manöver, och arbetar ofta i grupper om två eller tre. En person kan till exempel spilla något på en person, medan en medhjälpare passar på att ta personens plånbok eller väska.

Spåra skyddar och hittar din väska. Spåra är en intelligent och tillgänglig spårare som håller koll med hjälp av två AAA-batterier. Ja, lite teknik också; GPS, Bluetooth, LTE CAT-M1 och rörelseigenkänning, men du behöver bara fokusera på att känna dig trygg. Spåra sköter resten

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.