FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

GPS Tracker för katt

Följ din katt i mobilappen och försäkra dig om att den inte försvinner

Enkel app

Batteritid upp till fem år

Spåra i realtid

Geofence

Följ din katt på karta och få information om var den befinner sig

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Försäkra dig om att din katt är trygg! Med vår enkla GPS-tracker kan du enkelt följa din katt och få larm ifall katten rör sig utanför ett område som du har bestämt, en s.k. Trygghetszon.

Lång batteritid, smidig app och en nätt liten enhet är några av de fördelar som gör vår GPS Tracker den perfekta lösningen för ett tryggare familjeliv.

Vår GPS Tracker är endast 7×3,5×2 cm stor och väger så lite som 45g, vilket gör att den passar lika bra på ett halsband som på en sele. Tack vare unik teknik räcker batteriet upp till 5 år!

Enheten är dessutom damm-, vattentålig och stötsäker. Enheten fungerar i temperaturer från -40 C till +60 C.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Dra i bilden för att rotera.

Varför skaffa Spåras GPS-tracker för din katt?

Överlägsen batteritid och täckning

Spåras GPS tracker använder sig av en unik teknik som gör att batteriförbrukningen anpassar sig efter din katt. Dessutom har vi bättre täckning än samtliga nuvarande mobilnät (2G/3G/4G).

Alltid koll på katten

Med vår GPS tracker sätter du enkelt upp ett eller flera s.k. geofence, ett geografiskt staket, där du får larm så fort din katt lämnar området. Om du vill kan du få historisk data om var din katt har varit.

Tålig

Spåras GPS tracker är anpassad för nordiskt klimat – den är vatten-, stöt- och dammtålig och testad i temperaturer från -40 C upp till +60 C.

Allt ingår!

Slipp tänka på något annat än din katt. Med Spåras GPS tracker får du med allt du behöver; app, enhet, batterier och fästanordning för fast montering.

Din katt har ett liv, inte nio!

Tyvärr händer det att katter försvinner.

Med Spåras GPS-tracker kan du som kattägare känna dig trygg i att du kan hitta din katt med hjälp av kartan och hjälpa den hem igen.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.