FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Skydda din golfbag

Personlig spårare med app för dig som värderar din golfbag

Lita på att din golfbag inte blir stulen, skadas eller försvinner!

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din golfbag!
En stulen golfbag är inte bara ett förlorat föremål. Det kan handla om dina drömmars tour bag, lyxiga golfklubbor, specialbeställda grepp, dyra golfbollar, attiraljer och detaljer du förvarar i bagen. Det kan också handla om att du inte hinner återställa din golfset inför planerade golfresor och scheman.

Varnar!
Spåra din golfbag i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har en överlägsen geografisk täckning, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år. Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var väskan befinner sig och få larm om den rör sig utanför dina personliga skyddszoner.

Pris: Från 990 kr

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din golfbag, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvunnit.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Din Spåra skyddar din golfbag i upp till ett år utan batteribyte.

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Tyvärr blir många golfbagar stulna i Sverige

Det är tyvärr inte ovanligt att dyra golfklubbor blir stulna i Sverige. Varje vecka rapporterar media om golfspelare som blir av med sina klubbor. Det kan handla om stöld i förrådet på klubben, inbrott i bilen eller hemmet.

Spåra skyddar och hittar dina golfklubbor. Spåra är en intelligent och tillgänglig spårare som håller koll med hjälp av två AAA-batterier. Ja, lite teknik också; GPS, Bluetooth, LTE CAT-M1 och rörelseigenkänning, men du behöver bara fokusera på att känna dig trygg. Spåra sköter resten.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.