FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

GPS Tracker för golfbag

Framtidens GPS Tracker är redan här – enkel app, inget
abonnemang och batteritid på upp till 5 år

Trygghet

Batteritid upp till fem år

Spåra i realtid

Enkel app

Lita på att din golfbag inte blir stulen, skadas eller försvinner!

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra GPS-tracker är endast 70x35x20 mm, och väger så lite som 45g, behöver inga sladdar och ansluts enkelt via appen som ger dig info i realtid på karta om var din golfbag befinner sig.

Ställ in direkt i Spåra-appen att det är en golfbag du vill följa, så anpassar sig den redan långa batteritiden för att räcka ännu längre utifrån ditt behov. Du kan också ställa in att larmet automatiskt stängs av eller på när du närmar dig eller går ifrån golfbagen!

Denna GPS tracker använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget mobilabonnemang eller dylikt och erbjuder en batteritid på upp till hela 5 år.

Allt du behöver göra är att installera appen, ansluta din Spåra-enhet och vips så har du en live feed på din golfbag! Dela live feeden med dina vänner, se var golfbagen befinner sig och få en varning ifall någon rör den och ett larm om den befinner sig utanför ett av dig godkänt område. Du kan självklart även se andras golfbagar i din app. om dina vänner ger dig tillåtelse.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Varför skaffa Spåras GPS-Tracker för golfbag?

100% Koll på Golfbagen

Du ser alltid var golfbagen befinner sig och du kan få larm ifall den rör sig eller befinner sig utanför ett av dig bestämt område. Du sätter enkelt upp ett sådant geografiskt staket, ett s.k. Geofence, där du bestämmer var golfbagen får röra sig utan att du larmas.

Överlägsen batteritid och täckning

Spåras GPS-tracker använder sig av en unik lösning som gör att batteriförbrukningen anpassar sig efter din golfbag. Dessutom har vi bättre täckning än samtliga nuvarande mobilnät (2G, 3G/4G) tack vare den senaste IoT-tekniken.

Tuff liten GPS-tracker

Enheten är liten (70*35*20 mm) och väger endast 45 gram vilket gör att den får plats nästan var som helst och behöver inte några sladdar. Den är vatten-, stöt- och dammtålig och testad i temperaturer från -40 C upp till +60 C.

Enkel installation

Appen och enheten installeras på några få minuter. Allt du behöver finns med i kartongen och sätts ihop på nolltid.

Tyvärr stjäls det många golfbagar i Sverige

Det är tyvärr inte ovanligt att dyra golfklubbor stjäls i Sverige. Vi kan läsa så gott som varje vecka i tidningar om golfspelare som blir av med sina klubbor. Det kan handla om stöld i förrådet på klubben, inbrott i bilen eller hemmet.

Med Spåra vet du alltid var dina klubbor är. Du får en varning om någon rör din golfbag och du får snabbt ett larm om någon skulle försöka stjäla dem. Nu kan du lugnt äta din lunch med din golfbag utanför restaurangen eller lämna klubborna i förrådet på klubben.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.