FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Hitta din cykel eller elcykel

Personlig spårare med app för dig som cyklar

Försäkra dig om att din cykel inte blir stulen, skadas eller försvinner!

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din cykel!
En stulen cykel handlar om så mycket mer än cykelns konkreta värde. För många är cykeln en livsstil; färdmedlet till jobb och skola, rekreation och motion. Kanske äger du en unik cykel som du köat för, ärvt eller renoverat.
Lita på att din cykel inte försvinner, blir stulen eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din cykel i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år. Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var cykeln befinner sig och få larm om den rör sig utanför din personliga skyddszon.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din cykel, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Spåra skyddar din cykel upp till ett år utan batteribyte.

Cykelstöld är ett av de vanligaste egendomsbrotten

Tyvärr blir cyklar ofta stulna. Faktum är att cykelstöld är ett av de vanligaste egendomsbrotten. År 2019 anmäldes omkring 69 900 cykelstölder i Sverige*.

Spåra skyddar och hittar din cykel. Spåra är en intelligent och tillgänglig spårare som håller koll med hjälp av två AAA-batterier. Ja, lite teknik också; GPS, Bluetooth, LTE CAT-M1 och rörelseigenkänning, men du behöver bara fokusera på att känna dig trygg. Spåra sköter resten

*Enligt statistik från BRÅ 2019

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.