FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

GPS Tracker för cykel och elcykel

Spåra din cykel med vår GPS-Tracker

Enkel app

Batteritid upp till fem år

Spåra i realtid

Geofence

Lita på att din cykel inte blir stulen, skadas eller försvinner!

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra GPS-Tracker är endast 70 x 35 x 20 mm stor och väger så lite som 45g, behöver inga sladdar och ansluts enkelt via appen som ger dig info i realtid på karta om var din cykel befinner sig.

Ställ in att det är en cykel du vill följa direkt i Spåra-appen, så anpassar sig den redan långa batteritiden för att räcka ännu längre utifrån ditt behov. Du kan också ställa in att larmet automatiskt stänger av/på sig när du närmar dig eller går ifrån cykeln!

Denna GPS Tracker använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella nät på marknaden och erbjuder en batteritid på upp till hela 5 år.

Allt du behöver göra är att installera appen, ansluta din Spåra-enhet och vips så har du en livefeed på din cykel! Dela livefeeden med dina vänner, se var cykeln befinner sig och få larm ifall någon rör
den eller den befinner sig utanför ett av dig godkänt område. Du kan självklart även se andras cyklar i din app om dina vänner ger
dig tillåtelse.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Varför skaffa Spåras GPS tracker för cykel?

Liten och smidig

Denna GPS-Tracker är endast 70x35x20mm, väger så lite som 45g och behöver inga sladdar. Fästs med enkelhet på din cykel.

Tålig

Enheten är vatten- stöt och dammtålig. Testad i temperaturer från -40 C upp till 60 C.

Pålitlig

Spåra använder en unik kombination av hård- och mjukvara som både sparar batteri och överträffar de nuvarande mobilnäten i täckning.

Flera användbara funktioner

Du kan enkelt sätta upp ett osynligt staket runt ett område, ett så kallat geofence. Om cykeln rör sig utanför området får du ett larm. Du kan också få ett larm och någon rör din cykel eller om den ramlar. Du kan dessutom ställa in att larmet automatiskt stänger av/på när du närmar dig eller går ifrån cykeln.

Tyvärr stjäls allt för många cyklar i Sverige

År 2017 anmäldes omkring 65200 cykelstölder i Sverige*. Faktum är att cykelstöld är ett av de vanligaste egendomsbrotten.

Spåra erbjuder dig möjlighet att följa, spåra och bevaka din cykel vilket ökar sannolikheten att din cykel återfinns.

*Enligt statistik från BRÅ 2017.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.