FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Bli en ständigt närvarande bilägare

Personlig spårare med app för dig som vill skydda din bil

Försäkra dig om att det är du som kör din bil

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar!
Kärlek till en bil delas inte sällan av andra – till exempel tonårsbarn och tjuvar.
Försäkra dig om att din bil inte försvinner, körs olovligen eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din bil i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har en överlägsen geografisk täckning, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år. Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var bilen befinner sig och få larm om den rör sig utanför dina personliga skyddszoner.

Pris: Från 990 kr

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din bil, varnar om den rör sig och hittar den om den försvunnit.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Spåra skyddar din bil upp till ett år utan batteribyte.

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Många bilägare utsätts tyvärr för bilstöld

Under 2019 anmäldes omkring 10 300 bilstölder*.

Spåra skyddar och hittar din bil. Spåra är en intelligent och tillgänglig spårare som håller koll med hjälp av två AAA-batterier. Ja, lite teknik också; GPS, Bluetooth, LTE CAT-M1 och rörelseigenkänning, men du behöver bara fokusera på att känna dig trygg. Spåra sköter resten

*Statistik från BRÅs Nationella Trygghetsundersökning

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.