FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Vakta din barnvagn

Personlig spårare med app för dig som vill skydda din barnvagn

Försäkra dig om att du vet var din barnvagn är

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din barnvagn!
Många börjar planera sitt vagnsköp vid första misstanke om graviditet. Det är mycket som ska klaffa och det är viktigt att vagnen anpassar sig till allt från bilar och hissar till skogspromenader och färgen på jackan. Barnvagnen är ett av dina viktigaste köp – och inte sällan ett av de dyraste.
Lita på att din barnvagn inte försvinner, stjäls eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din barnvagn i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har en överlägsen geografisk täckning, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år.Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var vagnen befinner sig och få larm om den rör sig utanför dina personliga skyddszoner.

Pris: Från 990 kr

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din barnvagn, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Spåra skyddar din barnvagn upp till ett år utan batteribyte.

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Tyvärr blir barnvagnar stulna ibland

Många barnvagnar blir tyvärr stulna. I takt med att de blir dyrare ökar barnvagnsstölderna.

Spåra skyddar och hittar din vagn. Spåra är en intelligent och tillgänglig spårare som håller koll med hjälp av två AAA-batterier. Ja, lite teknik också; GPS, Bluetooth, LTE CAT-M1 och rörelseigenkänning, men du behöver bara fokusera på att känna dig trygg. Spåra sköter resten

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.