FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Skydda din moped

Personlig spårare med app för dig som kör moppe eller vespa

Försäkra dig om att det är du som kör din moped

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din moped!
En stulen moped handlar inte bara om mopedens konkreta värde. För många är mopeden eller vespan färdmedlet till jobb, skola, fritid och rekreation. Kanske äger du ett unikt fordon som du köat för, ärvt eller renoverat. Lita på att din moped inte försvinner, blir stulen eller lämnar det område du markerat som säkert. Ett första steg för att förhindra stöld är att se till att din moped är ordentligt låst och utrustad med en Spåra.

Varnar!
Spåra din moped i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år. Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var mopeden befinner sig och få larm om den rör sig utanför din personliga skyddszon.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Dra i bilden för att rotera.

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din moped, varnar om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Din Spåra skyddar din moped upp till ett år utan batteribyte.

Tyvärr blir mopeder stulna

Mopeder är begärligt stöldgods. I takt med att antalet mopeder ökat kraftigt under 2000-talet har också antalet stölder ökat.

Mindre än hälften av alla stulna mopeder återfinns. Av dem som hittas har många bortslipat chassinummer vilket gör att polisen tvingas skrota dem eftersom de inte går att identifiera. 

Tänk på att låsa mopeden med ett godkänt lås. Det lås som finns i styret är inte tillräckligt. Om du har möjlighet: ställ in mopeden under natten. Ett tredje förslag är att märka mopeden med personnummer och skriva upp och spara ramnumret.Om du ändå har oturen att bli av med mopeden se till att ha en tracker så du kan spåra den. 

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.