FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Skydda din snöskoter

Personlig spårare med app för dig som kör skoter

Försäkra dig om att det är du som kör din skoter

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din snöskoter!
När skotersäsongen drar igång dyker även tjuvarna upp. Ett första steg för att förhindra stöld är att se till att skotern är ordentligt låst och utrustad med en Spåra. Lita på att din skoter inte försvinner, blir stulen eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din snöskoter i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år.

Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var skotern befinner sig och få larm om den rör sig utanför din personliga skyddszon.

Pris: Från 990 kr

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din skoter, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Din Spåra skyddar din snöskoter upp till ett år utan batteribyte.

Såhär ser Spåra ut! Rotera genom att dra i bilden.

Tyvärr blir snöskotrar stulna ibland

Tyvärr blir snöskotrar stulna ibland. Kurvan för stöld av snöskotrar ökar stadigt. En tracker är den sista barriären när allt annat stöldskydd har forcerats. Om du skyddar din snöskoter med en spårsändare kan du slippa självrisk om skotern blir stulen och sedan återfinns med hjälp av trackern. Tänk också på att det händer att skoterförare åker vilse i samband med oväder. Då skyddar Spåra både liv och egendom.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.