FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Vi såg ett behov

Spåra finns för att hjälpa människor att skydda allt de är rädda om. Vi såg att marknaden översvämmades av så kallade GPS trackers. Och det fanns helt enkelt ingen som var tillräckligt bra. Nästan alla har uppladdningsbara batterier som räcker ett par dagar upp till en vecka. Sedan måste batterierna laddas för att enheten ska fungera på nytt. Utöver att köpa enheten behöver du dessutom teckna och betala dyrt för ett abonnemang med en operatör. Storleken är det tredje problemet – de flesta GPS trackers är för stora för att kunna gömmas effektivt. Det är också förklaringen till varför GPS trackers ännu inte blivit en populär produkt.

Vi bestämde oss för att med ny teknik lösa tre problem på ett bräde – strömförsörjning, uppkoppling och storlek – resultatet är Spåra. Spåra har en batterilivslängd på minst ett år. Den kräver inga dyra abonnemang och den är liten nog att kunna gömmas nästan varsomhelst. Vår devis är vakta, varna och hitta. Spåra ger trygghet.

Vi erbjuder en lättanvänd, praktisk och innovativ produkt för att vakta och återfinna värdesaker. Användningsområdena är många – endast fantasin sätter gränserna. Populära användningsområden är bilar, motorcyklar, mopeder, snöskotrar, fyrhjulingar, släpvagnar, barnvagnar, golfbagar och väskor.

Vi är Spåra

Spåra har utvecklats av Spåra Group AB som ägs av C Security Systems AB, ett svenskt teknikbolag med över tio års erfarenhet av larm och övervakningssystem för fritidsbåtar. De säljs under varumärket C-pod och har kunder i fler än 20 länder. Vår produktion är kunskapsintensiv och har formen av kvalificerade problemlösningar som anpassas efter kundens behov. Tillsammans har våra bolag en hög teknisk kompetens med ledande experter inom bland annat telekommunikation och Bluetooth teknik. C Security Systems utvecklar också lösningar i teknikens framkant för B2B-tillämpningar och verkar på en starkt växande IoT-marknad för positionering och övervakning av uppkopplade rörliga enheter. C Security Systems är noterat på Spotlight sedan 2014.

Välkommen till Spåra och C-Security

Vi  är en expertorganisation med  hög kunskap på individnivå och långt driven kundanpassning. Många har bidragit till uppbyggnaden av vårt land men den svenska ingenjörskonsten sticker ut, även internationellt. Många fantastiska uppfinningar kommer från Sverige; skiftnyckeln, osthyveln, blixtlåset, ultraljudet, Skype, Spotify och Hövding. De svenska uppfinningarna är oersättliga. Och ofta mycket snygga.

För att leva upp till det svenska undret måste vårt arbete vara innovativt och vi bemöter vår omvärld med mod. För att uppnå detta uppmuntrar vi till ett empatiskt arbetsklimat. Vi tror att  trivsel på jobbet gör att vi vågar mer och blir mer kreativa. Vi strävar efter vårt team i sitt dagliga jobb ska få möjlighet att växa och bli ännu bättre. Nytänkande har tagit oss hit och vi tror att det är vägen att erövra världen.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.