FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Skydda din motorcykel

Personlig spårare med app för dig som kör MC

Försäkra dig om att det är du som kör din hoj

Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device
Download the Spåra app on Apple store
Download the Spåra app on Google Play

Spåra vaktar din motorcykel!
När mc-säsongen drar igång dyker även tjuvarna upp. Ett första steg för att förhindra stöld är att se till att din motorcykel är ordentligt låst och utrustad med en Spåra. Lita på att din hoj inte försvinner, blir stulen eller lämnar det område du markerat som säkert.

Varnar!
Spåra din MC i appen och se var den befinner sig på kartan. Du får en notis om den rör sig utanför den skyddszon du bestämt.

Spårar!
Din Spåra använder den senaste IoT-tekniken och har bättre täckning än samtliga kommersiella mobilnät på marknaden, kräver inget abonnemang och erbjuder en batteritid upp till ett år. Installera appen, anslut din Spåra-enhet och dela med vem du vill! Se var motorcykeln befinner sig och få larm om den rör sig utanför din personliga skyddszon.

Pris: Från 990 kr

Såhär ser Spåra ut! Dra i bilden för att rotera.

Science speaks louder than words

Lätt

Spåra behöver inget abonnemang, den aktiveras med ett knapptryck och drivs av vanliga AAA-batterier. Appen och enheten installeras på ett par minuter. Allt du behöver finns i kartongen. Spåra är 70x35x20 mm, väger endast 45 gram, har inga sladdar och får plats nästan var som helst. Lätt för dig att gömma, svår för tjuven att hitta.

Banbrytande

Spåra är smart på riktigt. Den lär och anpassar sig snabbt till att bli din personliga Spåra. Du sätter upp osynliga staket runt områden som blir skyddade zoner för dina värdeföremål. Spåra vaktar din motorcykel, varnar  om den rör sig och hittar den om den försvinner.

Svensk ingenjörskonst

Spåra är ingen vanlig GPS-tracker. Spåra använder den senaste kommunikationstekniken i kombination med en unik patentsökt teknik för superlång batteritid. Utan att kompromissa med storlek och design. Din Spåra skyddar din motorcykel upp till ett år utan batteribyte.

Tyvärr stjäls motorcyklar i Sverige

Under år 2016 rapporterades ca 2 000 stölder av motorcyklar i Sverige. Endast 75 blev återfunna samma år.

Spåras GPS Tracker kan fästas smidigt på lämplig plats där den är dold på motorcykeln och förhindrar att den försvinner genom att ge dig realtidsrapport över var MC:n befinner sig.

*Enligt statistik från Transportstyrelsens vägtrafikregister.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.