FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 1 250 SEK

Spåra skyddar allt du bryr dig om

Köp Nya Spåra PRO

Håll koll på allt du bryr dig om tjugofyrasju. Med Spåra PRO kan du hålla ett vakande öga över allt du bryr dig om i realtid. Laddbart batteri med superkrafter ger dig koll på föremål i konstant rörelse. Live-tracka eller använd som digitalt stöldskydd.

  • App till iPhone och Android
  • Lång batteritid
  • Allt ingår – simkort, fri uppkoppling, uppdateringar och support
  • Rita upp egna skyddszoner i appen
  • Tar position när du vill
Spåra GPS app
Spåra GPS tracker device

Vaktar, varnar och hittar

Spåra är en svensk tracker som håller koll på allt du bryr dig om. Den senaste tekniken inom tracking och batteri med superkrafter skyddar dig mot stöld, glömska och otur. Spåra allt du är rädd om och få en notis så fort något händer.

◼️ App till iPhone och Android
◼️ Lång batteritid.
◼️ Allt ingår – simkort, fri uppkoppling, uppdateringar och support.
◼️ Rita upp egna skyddszoner i appen
◼️ Tar position när du vill och behöver

Så funkar Spåra

1. Ladda ner Spåra

Ladda ner Spåra-appen från App Store eller Google Play. Appen funkar för både telefoner och surfplattor.

2. Aktivera Spåra

Skapa ett konto, aktivera din Spåra och lägg till dina personliga skyddszoner.

3. Koppla av

Placera din Spåra på det du vill skydda. Följ sedan din enhet direkt i appen. Så fort din Spåra rör på sig skickas en notis till dig i appen.

Spåra™ The Story

Smarta egenskaper och funktioner

Så funkar Spåra

Fungerar överallt där det finns mobiltäckning och bra signaler från GPS-satelliterna. Till skillnad från en keyfinder som fungerar med bluetooth-teknik så fungerar en Spåra oberoende av vilka enheter som är i närheten.

Spåra dina saker

Ja, det är helt enkelt upp till dig och din fantasi vad du väljer att spåra. Det finns egentligen bara två saker vi inte är helt säkra på att du kan spåra – rymdskepp och ubåtar.

Livetracking eller digitalt stöldskydd

Spåra kan fungera som livetracker eller digitalt stöldskydd som notifierar dig så fort något händer. Antingen genom att din Spåra rör på sig eller om den lämnar den uppritade skyddszon du satt upp i appen. På så sätt ligger du steget före tjuven.

Batterisnål

Spåra är byggd på extremt batterisnål teknik. Beroende på användningsområde och modell håller batterierna olika länge – använder du den som ett stöldskydd räcker två AAA-batterier i cirka ett år. Våra livetrackers är uppladdningsbara men klarar sig i många månader mellan laddningarna.

Dela med andra

Spåra är enkel att komma igång med och har en enkel översikt. Du kan du också dela din Spåra med till exempel familj, kollegor, grannar och vänner.

Smarta skyddszoner

I appen kan du rita upp dina egna områden – skyddszoner. Så fort din Spåra kommer utanför den skyddszon du ritat upp varnar den direkt. Samt att du när som helst kan säga åt Spåra att ta position var 5:e minut.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.